ICT sales en marketing vacatures voor heel Nederland
MATCHING TALENTS

Expert in ICT Sales & Marketing recruitment

U hebt ons gevonden. Via Social Media of Google? Dan heeft u vast zoektermen gebruikt zoals recruitment, werving & selectie, ICT, expert of vacatures. U zou ook bij ons zijn uitgekomen als u had gezocht op sales & marketing, talent management en specialisme.

Want GROUP020 is hét recruitmentbureau voor sales & marketing functies binnen ICT.

Onze expertise leidt tot de juiste match tussen professionals en organisaties, die elkaar zonder ons, niet vinden. Waarom niet? Simpel, onze kandidaten zijn succesvol en dus niet actief op zoek naar een nieuwe functie. Zij reageren niet op uw vacatures en hun cv‘s staan niet op jobboards.

Alleen doordat wij ICT sales & marketing talenten voorzien van deskundig loopbaanadvies zijn zij bereid zijn om een volgende stap te overwegen.

  • Wat zegt dat over onze kandidaten? Het zijn professionals met onmiskenbaar commercieel talent binnen ICT én het zijn experts in wat zij doen.

  • Wat zegt dat over onze klanten? Zij zijn binnen ICT succesvolle en kritische opdrachtgevers, die alleen genoegen nemen met de beste kandidaten uit de branche.

Wat zegt dat over GROUP020? Een proactieve recruitment specialist die vanuit headhunting en een sterk netwerk waarde biedt aan elke ICT onderneming als het gaat om sales & marketing vacatures. Een adviseur die gericht voor kandidaten zoekt en zorgt voor een optimale kans van slagen bij het vinden van een nieuwe baan.

Recruitment

De best passende kandidaat heeft de juiste kennis en ervaring, maar deelt ook de ambitie en koers van de organisatie. GROUP020 beschikt over de expertise om die kandidaat te vinden.

Organisatieadvies

Een sterke organisatie heeft een heldere structuur waarin missie, visie en doel perfect samenvallen. GROUP020 heeft de kennis om die structuur vorm te geven.

Talent management

In een professionele en maatschappelijke omgeving die voortdurend verandert, moeten talenten hun kennis en vaardigheden blijven ontwikkelen. GROUP020 heeft het netwerk om dat talent te ontwikkelen.

HRM

Een professioneel HRM-beleid is onmisbaar om strategische doelstellingen in de organisatie eenvoudig en met succes te behalen. GROUP020 heeft de faciliteiten om organisaties efficiënt en effectief te ondersteunen.
Een uniek bedrijf trekt sterk talent aan.

De experts

Kier Reitsma
Kier Reitsma, gespecialiseerd in ICT marketing en sales vacatures.
Werken voor inspirerende ondernemingen. Daar ligt mijn ambitie, want als je over “drive” en motivatie praat, dan kun je die daar vinden. Door het geven van advies lever ik een bijdrage aan ondernemingen om hun doelstellingen te halen. Ik werk aan langdurige zakelijke relaties op inhoud.
Mijn expertise richt zich vanuit organisatieadvies op het creëren van kwalitatieve en innovatieve ondernemingsstructuren. Het aanstellen en ontwikkelen van talentvolle mensen bij ondernemingen is daarbij het voornaamste doel. Ik ben er van overtuigd dat wanneer dit bereikt is onze klanten beter in staat zijn om hun positie in de markt waar te maken en hun doelstellingen te bereiken.
Ingrid volwater
Ingrid Volwater, Recruitment op het gebied van sales en marketing in de ICT branche.
Het verbinden van ambitieus talent met vooruitstrevende organisaties is sinds jaar en dag mijn drijfveer. Hiervoor is een groot empathisch vermogen nodig, maar bovenal een sterk commitment richting bedrijven en kandidaten voor wie ik werk. Mijn gedrevenheid, oprechte aandacht en jarenlange expertise zorgen voor een transparante en succesvolle werkwijze.
Duurzaam partnership vormt de basis van succes en blijkt het uitgangspunt om van échte toegevoegde waarde te zijn. Of het nu gaat om het zoeken naar nieuw talent, behoud van een succesvolle medewerker of deskundig loopbaanadvies; mijn doel is om als resultaatgerichte partner organisaties en professionals vooruit te helpen.
Petra van der Wolf
Petra van der Wolf, recruiter voor ICT vacatures in marketing en sales.

Mijn focus is er op gericht om mensen het gevoel te geven dat ik iets voor hun kan en wil betekenen. Ik zoek samenwerking op basis van een wederzijds vertrouwen en daarmee het meest maximale voor de klant en de kandidaat te kunnen realiseren. Ik ben er van overtuigd dat vertrouwen dé sleutel is tot succes. Dat motiveert mij in ieder geval om er elke dag volledig voor te gaan.
Als Sales Consultant van GROUP020 zorg ik dat de eerste contacten worden gelegd met onze klanten. Ik maak afspraken met opdrachtgevers, aan wie ik uitleg geef over wie wij zijn en hoe onze dienstverlening op gebied van organisatie advies een bijdrage levert in het vinden van het juiste talent. De gesprekken die mijn collega’s daarna met opdrachtgevers voeren, sluiten hierop naadloos aan. De combinatie in onze werkzaamheden vormen een solide business case voor een langdurig en diepgaand partnership. 

Wist u dat wij dit jaar al:
127

handshakes hebben gedaan met inspirerende ondernemers

246

gesprekken hebben gehad met succesvolle kandidaten

99,1%

van onze vacatures succesvol zijn ingevuld

1
van de beste Recruiters zijn voor sales en marketing binnen ICT

 

Klanten van ons:
Group020 gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close