Group020, specialist in recruitment van ICT sales en marketing vacatures.
MATCHING TALENTS

Voor organisaties

Onze missie

“Het creëren van een succesvolle verbinding tussen organisaties en talenten”

Onze missie zegt alles over de manier waarop wij werken. Wij gaan uit van de toegevoegde waarde die organisaties aan hun klanten willen bieden. Vanuit deze context hebben wij dagelijks contact met mensen, die met hun competenties, vaardigheden en persoonlijkheid, het talent vormen dat uw organisatie versterkt.

Onze expertise ondersteunt het creëren van succesvolle organisaties. Dat heeft tot gevolg dat deze organisaties een grote aantrekkingskracht hebben op talenten.

Waar staan wij voor?

Een inspanningsverplichting alleen is voor ons onvoldoende. Wij werken op basis van commitment. Dat houdt in dat daar waar anderen stoppen, wij verder gaan. Wij houden niet van discussiëren om de discussie. Wij vinden communicatie belangrijk, zolang die leidt tot het behalen van gezamenlijke doelen. Wij staan ver van oppervlakkigheid, maar zoeken diepgang, waardoor wij uw organisatie in alle facetten leren kennen.

Waarom kiest u GROUP020?

Wij zijn in staat om te adviseren op gebied van de structuur van uw organisatie en de mensen die daarin nodig zijn om doelstellingen te realiseren.

  • Wij vinden de juiste mensen voor uw organisatie en zorgen er ook voor dat talenten van mensen gemanaged, ontwikkeld en optimaal benut worden. 
  • HRM fungeert als kenniscentrum. Onze expertise zorgt voor professioneel personeelsbeleid, zowel uitvoerend als strategisch.

Onze kernactiviteiten sluiten altijd naadloos aan op uw vraagstelling. Dat maakt ons efficiënt en effectief in het vinden van oplossingen.

Group020 gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close